Renholdstips fra ekspertene

Vi publiserer jevnlig gode råd og tips til hvordan du selv kan gjøre det rent hjemme på riktige måter. Alt kan naturligvis ikke løses selv, men disse tipsene hjelper deg med spesielle flekker og andre ting som må gjøres rent. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe som vi ikke har skrevet om her.

HVORDAN FJERNE FLEKKER?

Flekker kan være vanskelige å få vekk, men ikke umulige. Disse enkle triksene kan hjelpe deg med de enkleste flekkene - men husk at det er forskjellig fremgangsmåte avhengig av hvilken type flekk det er. Vi forklarer hvordan du gjør det på egen hånd, så slipper du å bruke eksperthjelp for hver flekk. Les mer »

FJERN VOND LUKT PÅ TOALETTET

Det kan være flere grunner til at det lukter vondt på toalettet, men uansett årsak er jevnlig renhold den enkleste grunnen å fjerne den vonde lukten på. Se over disse rådene - kanskje oppdager du synderen med en gang og slipper å ha den flaue lukten på toalettet fremover. Les mer »

SLIK VASKER DU DATAMASKINEN

Som med all elektronikk er det ikke bare å pøse på med vann og vaskemiddel når husets datamaskin skal rengjøres. Den må behandles med omhu, men bør vaskes ofte. Du tenker kanskje ikke over det, men tastaturet ditt er fullt av skitt og sammen med en urenset dataskjerm utgjør den en grusom bakteriebombe. Les mer »

FÅ BARNA TIL Å GJØRE RENT

Hvis du ikke gidder å la rengjøringsjobben hvile på dine skuldre alene kan det være en god idé å trekke inn ungene i rengjøringen og la dem låne vaskebøtta. Vi gir her en rekke tips til hvordan du får barna til å svinge kosten. Les mer »

RENGJØRINGSMIDLER - PASS DEG FOR SPRAYEN

Pffftt. Rengøringsmidler på spray fungerer - men pass på luftveiene og bruk bare sprayrengjøring med omtanke lyder tipset. Sprayrengøring er ikke sunt. Sprayflasker frigjør en masse aerosoler - og det er ikke sunt for luftveiene. Sprayflasker er altså ikke den rene lykken. Les mer »